سیر سیاه گرم است یا سرد 2022-12-10

طبع سیر + خواص، مضرات و مُصلح سیر از منظر طب سنتی ایرانی

آلیسین و آلیوم، دو جزء فعال سیر، می‌توانند از ایجاد آنزیم‌هایی که سرعت تجزیه بافت استخوانی را تسریع می‌کنند، جلوگیری کنند. وجود ویتامین B6، مواد معدنی و ویتامین C در سیر باعث شده که نقش موثری در تنظیم هورمون‌های زنانه داشته باشد. مصرف این ماده خوراکی روی کوچک کردن اندازه فیبروم رحمی هم تاثیر دارد. سیر همچنین به عنوان یک ضد اکسیدان قوی شناخته می‌شود و می‌تواند در محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو مفید باشد.

مصرف سیر به کاهش فشار خون بالا کمک می‌کند و با کاهش کلسترول خون در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی نیز تاثیر دارد. معجون سیر و لیمو یکی از بهترین درمان‌های طب سنتی برای کاهش چربی و فشار خون بالاست. عصر ایران- سیر یکی از موادی است که طبع آن در طب سنتی گرم و خشک تلقی می‌شود. ویژگی جالب این گیاه است که حرارت آن به حرارت طبیعی بدن ما نزدیک است. به همین دلیل، مصرف مناسب و با توجه به مزاج فرد، می‌تواند به حفظ سلامت بدن کمک کند.

توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر له‌شده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که به‌طور سنتی با استفاده از هاون چوبی له می‌شود. پوراتا[۶] سس مشابهی است که به جای سیر با تره‌فرنگی تهیه می‌شود. می‌توانید آن‌ها را به روش‌های مختلفی ادویه کنید و در صورت تمایل، آنها را در سالاد استفاده کنید.

در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره دکتر طب سنتی آنلاین وجود دارد. در موارد خاص و در صورت مصرف بیش از حد سیر ممکن است برخی مشکلات را تحریک کند. در برخی افراد، خوردن سیر خام  باعث تحریک مجاری صفراوی و تولید صفرا شده که برای افرادی که سنگ صفرا دارند یا در گذشته مشکلات صفرا داشتند مضر است. سیر با تنظیم میزان کلسترول و پایین آوردن فشار خون اثر مثبتی روی سلامت قلب دارد. زیاد روی در مصرف سیر ممکن است خطرناک باشد، از مضرات سیر برای قلب می‌توان به تپش قلب، جلوگیری از لخته و انعقاد خون اشاره کرد.

برگ سیر های بهاری طعم ملایم تری دارند.آنها ممکن است به صورت خام در سالاد و همچنین سرخ کردنی مورد استفاده قرار گیرند. برخی ترکیبات موجود در سیر سیاه مانند آلیسین تاثیر مثبتی روی متابولیسم بدن می‌گذارند. زمانی که سرعت متابولیسم بالاتر برود، بدن بهتر کالری می‌سوزاند و باعث لاغری و کنترل وزن می‌شود.

افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید. پودر سیر، یک ماده غذایی پرخاصیت با فواید بی‌شمار برای سلامتی است. با افزودن این ماده غذایی به رژیم غذایی خود، می‌توانید از خواص آن بهره‌مند شوید و به بهبود و حفظ سلامتی خود کمک کنید.

سیر حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که از زوال مغز پیشگیری می‌کنند و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهند. امروزه رادیکال‌های آزاد از جمله بزرگترین عوامل بیماری زا محسوب می‌شوند. آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد به روند پیری زودرس کمک می‌کنند.

به گزارش سلام دنیا، ساقه های سیر ساقه های سبز رنگ نازک و خوش رنگی هستند که از پیاز سیر رشد می کنند. که در واقع یک غنچه است و اگر روی پیاز باقی بماند، جوانه گل می دهد. آنها همچنین یک راه عالی برای افزودن رنگی از رنگ بهاری هستند تا غذای شما را برای عکس آماده کنند. از سبزیجات خوش خوراک و فصلی می توان به برگ های سبز سیر اشاره کرد. طعم شیرین و حالت ژلاتینی آن باعث شده است که بتوان آن را به انواع خوراک گوشت و سبزیجات اضافه کرد.

پژوهش‌های جانوری با آزمایش روی موش‌ها نشان داده‌اند که سیر سیاه دارای خواص محافظتی از کبد است و در صورت آسیب دیدن کبد می‌تواند جلوی آسیب‌های بیشتر کبدی را بگیرد. در میان فرآورده‌های سیر خام، سیر سیاه یکی از شناخته‌شده‌ترین مواد غذایی موجود در بازار جهانی است. این ماده‌ی غذایی برای نخستین بار در کشور کره و برای مصارف دارویی به وجود آمد.

سیر ترشی در طب سنتی از نظر طبعی تقریباً با تمامی مزاج‌ها – اعم از بلغمی، صفرایی، سودایی و دموی – سازگار است. طبع متعادل آن باعث می‌شود که حتی بیماران نیز بتوانند بدون هیچ مشکلی از آن استفاده کنند. سیر سبز فقط سیری است که هنوز بالغ نشده است و شبیه پیاز سبز است. سیر برای تقویت گردش خون و اکسیژن در سراسر بدن شناخته شده است و برگ های سیر نیز از این قاعده مستثنی نیستند. برخی از مواد فعال موجود در سیر در واقع می توانند اکسیژن رسانی به خون را افزایش دهند که می تواند سطح انرژی و سرعت ترمیم را در بدن افزایش دهد. در طول دوره رشد قبل از ظاهر شدن برگ های سیر، شروع به پیچیدن به سمت بالا می‌کند و به شکل 1 تا 3 کلاف مرتب می‌ شود.

بله، طب اسلامی برای درمان خانگی فشار خون، بیماری‌های قلبی عروقی، زگیل تناسلی، و ریزش مو بر مصرف سیر تاکید دارد. بهترین زمان برای خوردن سیر برای لاغری، صبح‌ها با معده خالی است چرا که باعث تجزیه و هضم چربی انباشته شده بدن می‌شود. مواد موجود در سیر باعث تسریع چربی سوزی و کالری سوزی شده و احساس سیری زودرس ایجاد کرده و اشتها را کاهش می‌دهد. سیر سیاه از جمله مواد غذایی است که برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می‌شود، سیستم ایمنی در بدن انسان را تقویت می‌کند. سیر سیاه می‌تواند به محافظت از کبد در برابر آسیب‌های ناشی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروب‌ها کمک کند.

طبع سیر یکی از موضوعات مهم در طب سنتی است که بر اساس آن، می‌توان از خواص سیر به بهترین نحو بهره‌مند شد. سیر، گیاهی با خواص فراوان و طعم تند و تیز، از دیرباز در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای داشته است. در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

سیر سیاه دکتر بیز

مصرف روزانه یک تا دو حبه سیر خام به روند چربی‌سوزی شکم کمک می‌کند. با توجه به پژوهش‌ها، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهند و همچنین خواص ضدپیری داشته باشند. سیر سیاه پلاک های چربی دورن خون را با رسوب در دیواره رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق می شوند و جریان خون و در نتیجه سکته مغزی و قلبی شود. سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی خواص ضد التهاب بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند.

شما با خوردن روزانه یک حبه سیر می توانید از ماده غذایی بهرمند شوید. یک حبه سیر سیاه بدون بو با طعم نسبتا شیرین مصرف کنید و از خواص سیر سیاه بهرمند شوید. اگر سیر معمولی را از ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری کنید تا تبدیل به سیر سیاه شود. این فرآیند که تبخیر نامیده می شود باعث شیرین شدن مزه سیر می شود و رنگ آن را سیاه می کند و به آن حالت ژله ای و نرم می دهد. اولین بار کره ای سیر سیاه برای مصارف دارویی تولید کردند چون سیرسیاه خواص درمانی فوق العاده ای دارد.

آنها را با مقداری روغن زیتون، پنیر پارمزان، ادویه و نمک مخلوط کنید تا یک پستوی تازه درست کنید. یا مقدار کمی از سیر را خرد کنید و به دستور تهیه سس سالاد ترکیبی مورد علاقه خود اضافه کنید . این غذاها فقط برای چند هفته در هر سال در دسترس هستند، بنابراین کسانی که عاشق آشپزی هستند، به دنبال این افزودنی های خوش طعم به دستور العمل های تابستانی باشند.

ادعایی که درباره اثرات لاغری سیر سیاه مطرح می شود مربوط به توانایی سیر سیاه در کاهش سطح کلسترول، چربی خون و سطح تری گلیسیرید است. همچنین تاثیرات مثبتی که سیر سیاه بر روی قند خون دارد می تواند در کاهش چربی شکمی به فرد کمک کند. سیر در افرادی که دارای مزاج رطوبتی هستند محرک قوای جنسی و تولید کننده منی است و در گرم مزاجان خشک کننده منی و باعث تشنگی است. برای تب‌های کهنه و زخم‌های شش و درد معده و رفع تشنگی که از بلغم و گرفتگی عروق ماساریقا باشد مفید است. سیر را در عربی ثوم و به هندی لهنس می‌گویند؛ دارای سه نوع بری، بستانی و جبلی می‌باشد. همچنین مدر و دارای نیروی ضد سمی شدیدی است که باعث تعریق شده و بر سطح پوست بدن موجب زخم می‌شود.

بنابراین وقتی سیر به ماست اضافه می شود طبیعت این دو ماده متعادل می شود و می توان گفت که طبیعت سیر و ماست متعادل است. دکتر بیز یکی از برندهای معتبر در زمینه تولید و عرضه سیر سیاه است. طبع سیر سیاه دکتر بیز نیز مشابه سایر انواع سیر سیاه، گرم و خشک است. این برند با استفاده از روش‌های سنتی و علمی، سیر سیاه با کیفیت بالا را تولید می‌کند که می‌تواند به عنوان یک مکمل غذایی مفید در رژیم غذایی افراد قرار گیرد.

بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندان‌های آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. مصرف سیر خام قبل از تمرین می‌تواند به شما انرژی لازم برای فعالیت فیزیکی بدهد. با این حال، در صورت داشتن مشکلات گوارشی یا حساسیت به سیر، بهتر است از قبل با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

به طور کلی سیر نیز همانند پیاز دارای رطوبت خوب و در اصطلاح فضلیه است که برای بدن مفید است و حرارتی شبیه حرارت ذاتی و غریزی بدن که عامل حیات است، ایجاد می‌کند. ترشی سیر سیاه نیز یکی از محصولات محبوبی است که به دلیل طعم خاص و خواص درمانی‌اش مورد توجه قرار گرفته است. طبع ترشی سیر سیاه نیز گرم و خشک است و می‌تواند به عنوان یک چاشنی سالم در کنار غذاها استفاده شود. این ترشی علاوه بر طعم‌دهی به غذا، خواص سیر سیاه را نیز حفظ می‌کند و می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.

پژوهش‌گران پی برده‌اند که عصاره‌ی سیر سیاه می‌تواند برای از بین بردن سلول‌های سرطانی ریه، سینه، معده و کبد کارآمد باشد. در مطالعات دیگری هم دیده شده که سیر سیاه باعث می‌شود سلول‌های سرطانی در روده‌ی بزرگ، معده و خون از بین بروند و رشد آن‌ها کاهش پیدا کند. قند خون بالا خطرات زیادی برای سلامتی دارد و در افراد مبتلا به دیابت هم می‌تواند منجر به آسیب کلیوی، عفونت و بیماری‌های قلبی شود. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند.

برای استفاده از پودر سیر، می‌توانید آن را به غذاهای مختلف، از جمله سوپ‌ها، خورش‌ها، سس‌ها و سالادها اضافه کنید. مقدار مصرف پودر سیر بستگی به شرایط فردی و هدف از مصرف دارد، اما به طور کلی مصرف روزانه ۱ تا ۲ قاشق چایخوری پودر سیر بی‌خطر است. بهتر است قبل از مصرف پودر سیر به عنوان یک دارو، با پزشک خود مشورت کنید.

همانطور که می‌دانید چون طبع سیر سیاه گرم و خشک است، مصلح آن باید خوراکی باشد که طبع سرد دارد. در واقع مصرف هر ماده غذایی به همراه مصلحش به بدن انسان کمک می‌کند تا علاوه بر بهره‌‌مند شدن از خواص آن خوراکی، بدن تعادل کلی طبع خود را هم نگه دارد. از میان مواد غذایی سرکه، آب انار، سکنجبین و روغن بادام از خوراکی‌های با طبع سرد هستند که مصلح سیر سیاه‌اند. سیر، گیاهی با قدمت طولانی و خواص فراوان، از دیرباز در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای داشته است. پودر سیر، که از آسیاب کردن حبه‌های خشک شده سیر به دست می‌آید، خواص سیر تازه را به صورت متمرکزتر در خود جای داده و استفاده از آن بسیار آسان‌تر است. این ماده غذایی پرخاصیت، علاوه بر طعم‌دهی به غذاها، می‌تواند به بهبود و پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها کمک کند.

همچنین ثابت شده است که سیر سیستم ایمنی را بالا می برد و التهاب را کاهش می دهد. ½ فنجان سوخاری خام علاوه بر منبع خوبی از کلسیم، منگنز و سلنیوم، منبع فوق العاده ای از ویتامین C و ویتامین B6 است. برای بهره بردن از مزیت‌های سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید. (وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است. یکی از خواص سیر افزایش متابولیسم و کالری سوزی بیشتر است که باعث لاغری شکم می‌شود.

در طب سنتی، سیر یک گیاه حل کننده، پاک کننده و خشک کننده رطوبت است که به رقیق شدن خون و ضد عفونی بدن از سموم کمک می‌کند. شکل‌گیری التهاب می‌تواند حافظه را دچار اختلال کرده و کارکرد مغز را با گذر زمان بدتر کند. سیر سیاه به جلوگیری از شکل‌گیری التهاب کمک می‌کند و به همین دلیل برای حفظ سلامت مغز مفید است. نخستین خاصیت سیر سیاه برای بدن این است که آنتی‌اکسیدان بالایی دارد. فرآیند تخمیر و تولید سیر سیاه باعث می‌شود این ماده حاوی آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری نسبت به سیر خام باشد. سیر ممکن است به کاهش بیماری های قلبی عروقی، کاهش سطح کلسترول و فشار خون بالا و کاهش سرطان های خاص کمک کند.

از دیگر خواص سیر خام برای تخمدان می‌توان به افزایش میزان باروری ناشی از ویژگی آنتی اکسیدانی سیر اشاره کرد. ریزش موی سکه‌ای بیماری پوستی است که باعث ریزش قسمتی از موها می‌شود. درمان ریزش موی سکه‌ای چالش‌برانگیز است و معمولا نیاز به مشاوره پزشکی دارد. هرچند که برخی روش‌ها و مواد طبیعی ممکن است در کمک به تسریع فرایند بهبود کمک کنند، اما توصیه می‌شود قبل از استفاده از هر گونه درمان، با پزشک معالج مشورت کنید.

مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. کاهش قند خون بالا از مشکلات جدی چون علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر جلوگیری می کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت منجر شود. سیر دارای آنتی اکسیدان‌های بالایی است که به جلوگیری از هرگونه آسیب اکسیداتیو در بدن شما کمک می‌کند. این خواص آنتی اکسیدانی می‌تواند به پیشگیری از برخی بیماری‌های شناختی مانند زوال عقل و آلزایمر کمک کند. با این حال، مصرف بیش از اندازه سیر به این معنی نیست که شما از این بیماری مصون خواهید شد.

طبع گرم و خشک سیر همدان این ماده را به مکملی مناسب برای افراد سرد مزاج تبدیل کرده است. علاوه بر این سیر همدان می تواند سوخت و ساز بدن افراد سرد مزاج را تقویت کند. سیر یکی از موادی است که طبع آن را در طب سنتی گرم و خشک می دانند.

می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید. سیستم ایمنی همان چیزی است که در وهله اول بدن را از بیمار شدن باز می‌دارد و سیر یکی از بهترین مدافعان سیستم ایمنی است. سیر به پیشگیری از سرماخوردگی و آلوردگی‌های ویروسی هم کمک می‌کند.

سیر یکی از گیاهان بومی مناطق آسیای میانه و خاورمیانه است و به عنوان یک محصول غذایی و دارویی مهم شناخته می‌شود. از سیر، به دلیل مزه و خواص آن، به عنوان یک ماده طبیعی و داروی گیاهی در طول تاریخ استفاده می‌شده است. سیر یکی از مواد طبیعی است که خواص ضدباکتریایی، ضد ویروسی و ضد التهابی دارد و می‌تواند در مداوای برخی از عفونت‌ها به کار رود. اما مصرف سیر به تنهایی برای سرماخوردگی درمان کامل را فراهم نمی‌کند. سرماخوردگی یک عفونت ویروسی است که عمدتا باعث التهاب مجاری تنفسی بالا (گلو، بینی و حلق) می‌شود.

از سیر در طب سنتی برای درمان سرماخوردگی، تبخال و تسریع در التیام زخم‌ها استفاده می‌شود. به لطف این ویژگی می توان از آنها برای تسکین التهاب و درد مفاصل استفاده کرد. برای کسانی که از بیماری هایی مانند روماتیسم رنج می برند که اغلب با سردی بدن همراه است، ترکیب عسل و سیر می تواند گزینه درمانی مناسبی باشد. این متن شامل ترکیبات ویژه ای همچون خواص سیر در طب سنتی و خواص سیر ناشتا و فواید سیر و خاصیت سیر است. برخی مواد مانند سرکه، کره، گشنیز، رب انار و سکنجبین، می‌توانند به عنوان مصلح برای سیر استفاده شوند.

سیر از دیرباز به عنوان راه درمان طبیعی برای بسیاری از بیماری‌های زنان استفاده می‌شد. این ماده تاثیر بالقوه‌ و مفیدی روی تنظیم هورمون‌های زنانه، تقویت و افزایش باروری، تنظیم سیکل قاعدگی زنان، و کاهش التهاب و عفونت دستگاه تناسلی زنان دارد. سیر سیاه فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد و باید به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود. اگر نگرانی، آسیب یا شرایط خاص سلامتی دارید، همیشه بهتر است قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه در رژیم غذایی خود با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی و تغذیه مشورت کنید. در فرآیند تخمیر، ترکیبی به نام آلیسین که بوی تند سیر را شکل می‌دهد، به ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند آلکالوئیدها و فلاونوئیدها تبدیل می‌شود. به همین دلیل، سیر سیاه سرشار از آنتی‌اکسیدان است و می‌تواند به محافظت از سلول‌های بدن در برابر آسیب‌های اکسیداتیو کمک کند.

می‌توانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. این گیاه دارای خاصیت پاک کنندگی اخلاط غلیظ است و دفع کننده‌ی بادها و برطرف کننده قولنج ریحی و جداکننده‌ی زالوی در حلق مانده و خارج کننده‌ی اقسام کرم معده و کرم روده است. همچنین برای تقطیر البول و نیکویی رنگ رخسار و تلطیف غذاهای غلیظ و تحلیل ورم‌ها و از بین بردن سنگ‌های کلیه منفعت دارد. آیولی یک سس مدیترانه‌ای است که از سیر و روغن زیتون تهیه می‌شود. رشته ماکارونی پخته شده مورد علاقه خود را همراه با پستو بپوشانید تا یک وعده غذایی لذیذ داشته باشید، پستو را روی نان فرانسوی به عنوان یک پیش غذا بمالید. فلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.سیر و همچنین مغزها را خرد کنید و پنیر را با دقت رنده کنید یا همه مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

خواص سیر سیاه؛ در این پست می توانید خواص سیر سیاه را مشاهده کنید و برای پیشگیری و درمان بیماری ها از آن استفاده کنید. سیر سیاه ویژگی های خاصی دارد که آن را برای درمان بیشتر بیمارهای استفاده می کنند. سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد و همچنین ترکیب بیشتری از S-Allylcysteine در آن وجود دارد که به جذب آلیسین کمک می کند.

می‌توانید از طریق سایت دکترتو به صورت حضوری یا آنلاین با پزشک در ارتباط باشید. این بدان معناست که سیر می‌تواند برای افرادی که طبع سرد و تر دارند، بسیار مفید باشد و به تعادل مزاج آن‌ها کمک کند. سیر می‌تواند باعث افزایش حرارت بدن، کاهش رطوبت و بهبود عملکرد سیستم گوارشی شود. البته، مصرف زیاد سیر برای افرادی که طبع گرم و خشک دارند، ممکن است مشکلاتی ایجاد کند. افرادی که طبع سرد و تر دارند، می‌توانند سیر را به صورت خام، پخته یا ترشی مصرف کنند. افرادی که طبع گرم و خشک دارند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند و آن را به همراه مواد غذایی خنک‌کننده مانند ماست، خیار و کاهو مصرف کنند.

شناخت طبع غذاها و خوراکی‌ها به ما کمک می‌کند تا آن‌ها را در کنار مصلحاتشان مصرف کنیم و بعد از مصرف دچار مشکل نشویم. اگر طبع سردی دارید، اضافه کردن سیر به رژیم غذایی می‌تواند به متعادل شدن طبع شما کمک کند. افراد گرم مزاج نیز می‌توانند برای برخورداری از فواید سیر از آن در کنار مصلحات آن مصرف کنند تا دچار مشکل نشوند. افرادی که فشار خون پایینی دارند باید در مصرف سیر احتیاط کنند چرا که خوردن سیر به خودی خود باعث کاهش فشار خون می‌شود. بنابراین سیر برای افرادی که به صورت بالقوه فشار خون پایین دارند ممکن است ضرر داشته باشد.